L’Ajuntament destinarà 13 habitatges més del 10% d’aprofitament municipal per a protecció oficial de lloguer

FranCisco Romero agraeix a tots els grups municipals les seves aportacions i als petits propietaris locals que fagin facilitat aquesta millora.  

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat el Pla de Millora Urbana PAU 12. Aquest pla comprèn 12.426m2 que afecten els barris de la Barceloneta, l’Espirall i el Centre. El propietari de la part majoritària d’aquest sector, que es troba degradat i abandonat, és una entitat financera i l’Ajuntament de Vilafranca ha actuat com a facilitador per tal d’arribar a un acord que permetrà la renovació urbana de la zona. El Pla de Millora es concreta en la construcció de 125 habitatges que engloben un tram de la carretera d’Igualada, del c/ Mas Jornet i del c/ Pati del Gall. El 30% dels habitatges, és a dir 37, seran de Protecció Oficial i a més l’Ajuntament ha negociat obtenir-ne de manera addicional el 10% per a ús exclusivament públic, que s’ha decidit que serà de protecció oficial de lloguer.

La renovació contempla també l’habilitació d’una zona verda pública de gairebé 3.000 m2.

El 1r Tinent d’alcalde d’Acció Territorial i Serveis Urbans, FranCisco Romero, a subratllat la importància de poder “continuar renovant i reconstruint les zones del nucli urbà que es troben degradades, per tal de fer una ciutat més compacta i sostenible”. També ha destacat la intenció de continuar potenciant les “polítiques que permetin a tothom l’accés a un habitatge a un preu digne i realista amb la situació que viuen les famílies”.  Romero ha agraït a tots els Grups Municipals les seves aportacions i també als petits propietaris locals que han facilitat la posada en marxa del Pla de Millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.