Miquel

El Most Festival ha estrenat en aquesta vuitena edició el Campus Brot, que ha tingut lloc el passat cap de setmana a les instal·lacions de l’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca.

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, el regidor Miquel Medialdea es mostrava molt satisfet d’haver engegat aquesta col·laboració entre el Most i l’Alberg Municipal en la nova etapa que afronta aquest equipament.

La iniciativa forma part de la secció Most Edu del festival, centrada en la formació relacionada amb el cinema i la creativitat audiovisual. Consistia en una estada de cap de setmana a l’alberg, adreçada a joves de 16 a 20 anys, que es volen formar com a programadors de cinema i que havien de seleccionar els curtmetratges que es veurien el següent cap de setmana la secció Brot del festival.

El codirector del Most Xavier Fornos explicava que l’activitat del Campus Brot consistia a fer una selecció dels 300 curtmetratges que s’han presentat enguany a la secció Brot del festival.

Una quinzena de joves ha participat en el primer Campus Brot. Pel que fa a la procedència dels joves, vénen de Barcelona, el Vallès, Maresme i també hi havia una participant de Vilafranca.

Notícia PTV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.