20191210_102428_resized.jpg

Aquest matí el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, ha visitat les obres de desenvolupament del Polígon d’Actuació Urbanística (PAU) 18, situat al barri de les Clotes, entre els carrers Ferran i Progrés.

Francisco Romero ha explicat que es tracta d’un sector que portava molts anys sense desenvolupar-se i que ja figurava en l’anterior Pla General. “Ha costat molt de tirar endavant perquè hi ha diferents tipologies de propietaris però finalment s’han posat d’acord. L’Ajuntament hi hem insistit perquè entre altres coses permet l’obertura del carrer Pontons, que facilita nous itineraris de les Clotes amb la zona del parc de Sant Julià, la Zona Esportiva… en definitiva, unir barris”, ha afirmat el tinent d’alcalde.

El polígon té una superfície de 2.700 m2, permetrà construir fins a 55 habitatges, 18 dels quals seran de protecció oficial i, d’aquests, 6 seran per a l’Ajuntament per fer habitatge públic. 400 m2 d’aquest pla serveixen per a l’obertura del carrer Pontons, que uneix els carrers Ferran i Progrés, i també hi haurà uns 500 m2 de locals comercials.

Actualment ja està en construcció un dels blocs que forma part del polígon i els responsables municipals avançaven que hi havia interès dels propietaris per continuar amb la construcció de més habitatges. L’obertura al trànsit del carrer Pontons, que tindrà arbrat i il·luminació led, es preveu per a principis d’any, quan estigui completada l’obra d’urbanització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.