ramonzaballa2

Amb la gent

Els socialistes vilafranquins estem on som gràcies a la tenacitat, la capacitat, la visió de futur i l’estratègia del nostre cap de llista i fins avui Primer Secretari de l’Agrupació, Francisco Romero. Gràcies per haver estat pilotant aquest vaixell durant aquesta dura travessia. Només la teva perícia ens ha portat a aquest bon port per des d’aquí iniciar una nova singladura.

Una nova singladura que albiro difícil i perquè és difícil, engrescadora. Em presento a la primera secretaria carregat d’il·lusió que no d’il·lusionisme. I a la satisfacció per assumir aquesta gran responsabilitat hi afegeixo el meu compromís a escoltar tothom i a continuar treballant per la gent.

Ha arribat el moment de superar les primàries i dedicar totes les nostres energies a treballar plegats per les persones. I us puc assegurar que a aquest objectiu cohesionador dedicaré tots els esforços que siguin necessaris. Hem d’aconseguir una agrupació que, des de sensibilitats diferents i des de la discrepància d’opinió, actuï amb  unitat d’acció. No ens podem permetre el luxe de la divisió. Tots hem de remar en la mateixa direcció. La ciutadania ens necessita més forts, units i actius que mai.

La fractura social és cada dia més gran. És possible que les dades macroeconòmiques confirmin millores, però la realitat ens demostra que aquesta bonança no és per a tothom. Ens cal redreçar el rumb i virar cap a l’esquerra. El món està sent conquerit pel neoliberalisme a través de la globalització. Ara el socialisme és més necessari que mai.

I com hem dit moltes vegades en aquesta agrupació, cal que aquest gir vermell vagi de la mà d’un gir verd.  Tenim un món finit que hem de salvar de les urpes d’aquells que per enriquir-se no tenen escrúpols en saquejar els recursos que la natura ens dóna.

Per altra banda, alguns han posat el país en un atzucac polític de difícil solució. Hem de treballar per una Catalunya encaixada en una Espanya que reconegui els fets diferencials de cadascun dels seus pobles. Actualment, només hi ha una solució viable, la proposta socialista de l’Espanya federal.

Aconseguirem l’èxit si som capaços de recuperar la confiança de la gent. Hem de ser més proactius que mai: informació, formació, debat i acció. L’agrupació socialista de Vilafranca ha de ser el pal de paller de l’esquerra de la vila.

Estic convençut que amb esforç i lleialtat al projecte, ho aconseguirem. Moltes gràcies per la vostra paciència i atenció. Salut i socialisme!

Vilafranca del Penedès, 4 de març de 2017

Ramon Zaballa Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.