El proper dijous 3 de desembre, a les 19,30h, se celebrarà a l’auditori de l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29) una audiència pública d’exposició del projecte de pressupost municipal per a l’any 2016.

Aquesta audiència pública, que anirà a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero, es farà prèviament al debat del pressupost per part del ple municipal que està previst que tingui lloc el proper dimarts 15 de desembre.

Les audiències públiques són un instrument d’informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l’objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l’Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d’audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.