470 joves estudiants de 3r i 4t d’ESO, Cicles Formatius i programes de formació inicial i d’ocupació han assistit aquest dijous al matí a l’Auditori municipal a l’activitat educativa “Canvi de marxa”.

miquelmedialdea

El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, recordava que és la 4a edició d’una activitat que “compta amb una gran participació dels joves dels instituts, alguns dels quals ja porten ciclomotor o motocicleta o aviat es trauran el carnet de conduir. Per això és important aquesta tasca de prevenció. Si disminuïm els riscos, millor per a tothom”.

L’activitat, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables.

El president de la Mutual de Conductors, Joan Badenes, feia èmfasi en la necessitat d’actuar amb seny en la conducció. “La vida pot ser llarga o molt curta. Un accident ve de dècimes de segon i el que ve després és terrible, perquè no només ho pateix la víctima, sinó tot el seu entorn. Val la pena aquest patiment?”, afirmava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.