Aprofitant el període de vacances d’hivern, des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, es va oferir una primera proposta d’activitats per començar a dotar de vida al nou equipament municipal dedicat al jovent.

miquel_nadal_espaijove

El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, explicava que amb aquesta primera programació d’activitats, “la voluntat és anar omplint de contingut l’espai jove a mida que es vagi equipant. No volem desaprofitar el període de les vacances de Nadal perquè els i les joves s’acostin i coneguin el nou espai jove”.

Algunes de les activitats proposades són un primer tast del que serà la programació al 2019, quan l’equipament anirà normalitzant el seu funcionament. Les activitats s’adrecen a joves de 14 a 30 anys (tot i que determinades activitats tenen requisits concrets d’edat).

La inauguració del Club de lectura i escriptura, que comptarà amb la presencia d’un convidat especial i per això es titula “Conversem amb el David Montegudo”. Es buscar crear un espai de trobada de joves amb inquietuds literàries amb l’objectiu que, a partir de gener, es vagi trobant de forma mensual al nou equipament.

Tant el Club de lectura, com l’activitat de ball i la de cant són sessions gratuïtes i es contemplen com a sessions de prova d’algunes de les activitats que formaran part de la programació de l’equipament a partir del gener. L’objectiu d’aquesta programació de Nadal és que els i les joves s’animin a venir al nou espai, a conèixer el nou equipament i a provar les activitats, el gruix de les quals han estat proposades pels mateixos joves durant les visites a l’espai jove que de manera concertada s’estan duent a terme amb la col·laboració dels centres de Secundària.

Notícia PTV

Notícia La Fura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.