El mes de desembre, coincidint amb les festes de Nadal, el projecte Activa’t! Tu pots!, creat des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, va organitzar activitats extraordinàries. Entre elles la celebració del Dinar de Nadal 2018 amb la participació del regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa.

Ramon Zaballa

Activa’t! Tu pots! és un espai grupal dirigit a persones amb diversitat funcional menors de 65 anys amb situació de salut fràgil i alhora amb necessitat de realitzar activitats i relacionar-se amb persones de la vila. Aquest espai grupal té com a finalitat promoure el benestar físic, mental i social dels participants per així oferir elements que facilitin poder combatre la solitud i adquirir més autonomia personal.

L’espai de trobada és el Casal de la Gent Gran de l’Espirall, al carrer Gelida 15, de Vilafranca del Penedès. Tots els dilluns el grup es reuneix per compartir experiències i actuar com a grup d’ajuda mútua i s’organitzen activitats ludico-formatives, com són manualitats, visites culturals, tallers de salut, sortides…

Activa’t, tu pots!, és un grup que s’ha anat consolidant des de la seva creació ara fa quatre anys i que es reuneix sota la supervisió d’una treballadora social, una treballadora familiar i una educadora que treballen per mantenir actiu el grup com a tal i permetre la superació personal dels seus components.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.