FranCisco Romero: “Durant aquest mandat s’hauran fet més metres de mobilitat sostenible que mai”.

Ja s’ha inaugurat el nou tram de l’itinerari per a vianants entre Vilafranca i el nucli urbà de les Cabanyes, que s’ha executat els darrers mesos. El tram segueix paral·lel a la carretera BV-2127 i comprèn des de l’accés al camí de la muntanya de Sant Jaume fins a la rotonda d’accés al nucli urbà de les Cabanyes. El primer tram es va construir l’any 2017 entre el nucli urbà de Vilafranca fins al camí d’accés a la muntanya de Sant Jaume.

Com el primer, el segon tram de l’itinerari segueix el marge esquerre de la carretera BV-2127 amb una longitud aproximada de 670 metres i té les mateixes característiques, una amplada de 2,40m i comptarà amb una zona de descans. El projecte també ha comportat la implantació en tot el tram, des de Vilafranca fins a les Cabanyes, d’un tanca de contenció d’acer recobert de fusta entre la calçada i l’itinerari per tal de segregar els fluxos i donar més seguretat. Així mateix, s’ha implantat balises lluminoses tipus led per marcar l’itinerari en tot el tram.

El nou tram ha tingut un pressupost d’adjudicació de 367.317,41 €  finançats en gran part de la Diputació de Barcelona (un 74,50%), l’Ajuntament de Vilafranca (18,35%) i l’Ajuntament de les Cabanyes (7,15%). El regidor socialista d’Urbanisme, Francisco Romero, destaca que durant aquest mandat “s’hauran fet més metres de mobilitat sostenible que mai”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.