Dilluns començaven a treballar els 4 joves contractats en el programa A. (A punt), una iniciativa vinculada al Pla d’Intervenció Integral del Centre i c/ Comerç (PIICC). El programa A. consisteix en un pla d’ocupació mitjançant els quals s’han contractat durant un any 4 joves de fins a 35 anys amb titulació superior, ja sigui grau universitari o de cicle formatiu de grau superior (CFGS) per treballar en tasques relacionades amb el PIICC. Després de passar el procés de selecció corresponent, els perfils dels joves que han estat contractats són un/a tècnic/a en eficiència energètica, un/a tècnic/a en gestió i difusió de dades, un/a tècnic/a de dinamització juvenil i cultural i un/a tècnic/a en habitatge.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero han donat la benvinguda als 4 joves. A l’acte hi han estat presents també diversos tècnics de l’Ajuntament amb qui els joves estaran vinculats durant aquest període de treball dins l’estructura de l’Ajuntament.

Francisco Romero ha comentat que el programa A. “és una part important del PIICC. És afegir una mirada jove a les actuacions previstes en el pla, amb el qual volem reforçar el centre històric des del punt de vista del comerç, els serveis o la rehabilitació amb criteris mediambientals i de sostenibilitat i trobar aquelles actuacions que el puguin unir amb l’eix de la via i la zona del c/ Comerç, una zona que ofereix noves oportunitats a la ciutat”. Segons el regidor d’Urbanisme, el PIIC ha d’ajudar a fer front a la crisi econòmica provocada per la pandèmia i “especialment al sector de la gent jove, que ha patit dues crisis i que està preparada, amb qualificació i amb ganes de consolidar la seva trajectòria professional”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.